Stort event i 2021? Sådan bør det løbe af stablen

25 januar 2021
Lykke

Vi er mange, der håber, at 2021 bliver året, hvor vi igen kan få lov at feste og fyre den af i selskab med bekendte og ubekendte, som kan blive til bekendte. Der går nok noget tid endnu, før Danmark for alvor åbner op, men det skal ikke afholde os fra at forberede den helt store fest. Vi kommer her med gode råd til, hvad du skal have styr på til dagen.

Kødannelse og almindelig pli

Selvom danskerne generelt er et nogenlunde opdraget folkefærd, så sker der ting med vores almindelige pli, når vi står i en kø til en fest og måske har indtaget lidt alkohol. Med køledere kan du holde styr på folk, mens de venter på at komme ind til festen – fordi der bliver helt sikkert gang i den.

Standere til afspærring

Som endnu et middel til at holde festen nogenlunde ordentlig skal du bruge standere til afspærring foran scenen, så det ikke går helt amok. Som musiker skal man vide sig sikker på, at sikkerheden er i orden, og samtidig skal der være plads til nødveje for de mange gæster. Det kan afspærringsstandere være med til at sikre, selvom du også skal have sikkerhedsfolk.

God lyd

Musikken skal bare virke til en fest, da den er omdrejningspunktet. Du finder ikke en sidsteminutsløsning til lyden, men du bør i høj grad have det forberedt mange dage før og gerne med hjælp fra specialister på området. Typisk vil musikerne have deres eget grej med, men det er vigtigt at få det afstemt, så man er helt sikker på, at tingene fungerer.

Flere Nyheder