Sådan overlever din virksomhed byggebranchens ry

17 februar 2022
Lykke

I mange år har byggebranchen har et lidt dårligt ry, hvilket er super ærgerligt. Byggebranchen har bare desværre ry for at være dårlig til at overholde deadlines, rydde op efter sig selv og have for mange fejl og mangler efter aflevering. Det er bare sådan, at samfundet er dybt afhængige af håndværkere og byggemestre, hvorfor vi skal have gjort op med det dårlige ry. I dette indlæg får du en række råd til, hvordan din virksomhed kan få et bedre ry, selvom den er en del af byggebranchen.

Sig mere nej

Hvis vilkårene for en opgave er for dårlige, så sig nej. Alt for mange opgaver bliver etableret med for korte deadlines, ambitiøse konstruktioner eller lignede. Det er ting som dette, der er skylde i, at det færdige resultat står klart for sent, eller i en mangelfuld stand. Gør derfor krav på god tid til opgaverne og økonomi til gode materialer.

Mere kommunikation

En af de største udfordringer i byggebranchen er mangel på kommunikation. Lav ikke den samme fejl som mange andre, ved kun at holde dig på din bane halvdel. Der skal hele tiden være styr på hvem der laver hvad hvornår, fordi resultatet bliver altså vurderet samlet.

Husk reservedelene

Maskiner der går i stykker og mangel på materialer, er de største syndere, når det kommer til tidsplanner, som skrider. Bestil derfor hellere for mange materialer, end for lidt. Hav også altså en god omgang bobcat reservedele med på byggepladsen, så det er nemt at skifte de skadede dele med nye. Hvis ikke du gør dette, så kan det betyde, at I skal vente flere uger på både materialer og udstyr.

Flere Nyheder