Håndfrit sæt for din sikkerhed

19 oktober 2021
Lykke

Vi kender det alle – man kører på landevejen, og telefonen ringer. Det er ikke smart at tage telefonenmens man kører bil, men det har vi heldigvis en rigtig god løsning på. Med parrot håndfri sættet, kan dukøre samtidig med at du snakker med dine nærmeste, på en smart og sikker måde. Så kan dukoncentrere dig om trafikken, og behøver ikke at bekymre dig.

Fransk præcision siden 1994

Parrot er et fransk firma, som har eksisteret siden 1994. Parrot var som nogle af de første ude påmarkedet med carkits med Bluetooth. De er førende inden for håndfri løsninger – deSåkaldte carkits. Det er en smart og nem måde at sørge for at man kan køre bil og snakke i telefonsamtidig, på en sikker måde. Et carkit kan være løst og sat på en solskærm, eller man kan vælge at havedet fastmonteret. Med en parrot håndfri er du godt og sikker kørende.

KRAM Telecom sørger for et stort sortiment

Hos KRAM Telecom har vi et mangeårigt samarbejde med Parrot, og vi sætter en ære i at føre de nyestehåndfri sæt i vores sortiment. Vi laver desuden mute kabler til eftermontering i biler. Disse carkits ermed god grund meget populære, og med en parrot håndfri kan du få del i den nyeste teknologi inden forParrots produkter. Vi fører hele Parrots store sortiment af carkits, og vi har helt sikkert den rigtigeløsning for dig og din bil. Husk altid at undersøge om der er behov for et kabelkit, hvis du skal havemonteret et fast carkit.

Kontakt os for yderligere spørgsmål

Vi har mange års erfaring med forhandling af Parrots produkter, og gennem vores samarbejde kan vitilbyde dig de bedste løsninger på parrot håndfri. Tøv ikke med at kontakte os såfremt du har spørgsmåltil vores produkter.

Flere Nyheder