Det bedste fuglefoder til dine næbede venner

Når det kommer til fuglefoder er det vigtigt at vælge lige præcis det foder, der passer til dine typer fugle. Hos Avifauna finder du et bredt udvalg af fuglefoder i høj kvalitet. Vi har alt fra tørfoder til levende foder og insekter og meget mere. Tag et kig i vores udvalg og find lige præcis det lækre og vitaminrige fuglefoder, du har brug for til dine fugle.

Fuglefoder til enhver fugl

Der er en verden til forskel på, hvad for noget foder fugle har brug for og i hvilke mængder. I vores sortiment finder du derfor blandinger af fuglefoder skræddersyet til forskellige typer fugle. Vores papegøjefoderblanding består for eksempel af større frø, hvorimod undulatblandingen består af hør, havre, valmue osv., som er nemmere for små næb at få ned. Har du en fugl, der har brug for insekter eller levende foder, forhandler vi også tørrede insekter og melorme for at nævne nogle af produkterne indenfor den kategori. Med andre ord, så finder du lige præcis det din fugl har brug for, for at trives hos os.

Råd og vejledning

Hvis du lige har fået fugl eller måske har investeret i en fugl for første gang, eller simpelthen bare har brug for at ændre din fugls kost – og er du i tvivl om, hvilket fuglefoder, der er det rette, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har over 46 års erfaring indenfor dyrebranchen og vi værner om at sælge kvalitetsprodukter samt yde en fantastisk service. Derfor kan du altid søge råd og vejledning hos og vide, at du får en skræddersyet pose foder ind ad døren til din fugl, og at du har fået de bedste tips med på vejen.

Flere Nyheder

04. marts 2022

Pullerter