Få bedre søvn med silvana puder

Tusindvis af danskere kæmper hver dag med søvnproblemer. Heldigvis er der hjælp at hente i form af alt fra søvnterapi til kropstilpassede madrasser. Et overset område er dog i høj grad hovedpudens udbredte betydning for komforten – både når du skal falde til ro og under selve søvnen. Her kan Silvana puder i høj grad komme dig til undsætning. De helt særlige hovedpuder er udformet i samarbejde med fysioterapeuter og kiropraktikere, der ved alt om nakkeanatomi og ikke mindst de konsekvenser, en dårlig hovedpude kan have for kroppens helbredstilstand.

Hvad kan en Silvana support hovedpude?

Silvanas anerkendte support hovepuder er først og fremmest ergodynamiske. Det betyder, at du i udbredt grad er sikret en komfort, der stabiliserer din nakke, så du undgår den oftest optrædende forplantning af spændinger og smerter gennem rygsøjlen. Du får med andre ord lige præcis den støtte, du har brug for. Det kan på sigt være med til at give dig mere overskud takket være en bedre søvn og mere stabil nakke.

Undgå kæbespændinger med den rette pude

Vågner du nogensinde op med spændinger i kæbe- og nakkeområdet? Så er du langt fra alene! Der er mange faktorer, der spiller ind og har betydning for, hvorfor disse spændinger optræder. Heraf er det oftest psykiske grunde i form af stress og travlhed, der kan være med til at give kæbespændinger. I særdeleshed handler det dog også om, hvor stabilt nakken er placeret i løbet af natten. Er der et unødigt pres på din nakke gennem natten i form af en forhøjet eller forkert stilling, der desuden kan forplante sig helt ned til lænden, vil du også kunne opleve svære spændinger i kæbeområdet. Det kan hertil resultere i, at du tilmed har en tendens til at skære tænder om natten. Generelt er det enormt vigtigt at forsøge at gøre alt for at reducere presset på nakke- og kæberegionen. Det kan en ergodynamisk pude hjælpe med, da den tilpasser sig din unikke øvre rygsøjle og nakkes form.

Flere Nyheder

04. marts 2022

Pullerter