Det bedste sceneudstyr på markedet

Hvis du er på udkig efter sceneudstyr, som er af høj kvalitet og som holder i lang tid, så skal du investere i sceneudstyr fra Sunstill. Vi har alt i sceneudstyr til skolescenen og de større venues. Tag et kig på vores sortiment og bliv inspireret allerede i dag.

Alt til den lille scene og den store

Ligegyldigt om du søger udstyr til den store scene på et teater eller i et koncerthus eller om du leder efter små podier til en lille bar eller til skolescenen, så finder du alt i sceneudstyr hos Sunstill. Vi har både podier i mange forskellige størrelser, vi har gelændere, fodlister til at optimere sikkerheden samt scenetæpper og meget, meget mere. Vil du gøre din scene lidt sjovere kan vi nu også tilbyde drejescener, som giver dig mere frihed og flere funktioner. Du kan hos Sunstill sammensætte den perfekte scene til dit behov.

Skræddersyede sceneløsninger

Vi kan skræddersy scener til det rum, som du skal have en scene på. Vores scener er især gode til mindre rum såsom fælleshuse, små teatre eller på skoler, hvor mål kan være finurlige eller ikke passe standardmål. Derfor kan du hos Sunstill lave scenepodier og sceneudstyr i præcis de mål, som du ønsker.

Holdbarhed og sikkerhed frem for alt

Vi sælger stadig tilbehør og reservedele til scener, som vi har solgt for over 40 år siden. Det betyder altså vi både sælger scener af høj kvalitet, som folk har glæde af i lang tid fremover, men også at vi værner om vores relationer med vores kunder ved altid at yde den bedste service. Alt fra skræddersyning af scener, til råd og vejledning og til gode priser, så tager vi hånd om dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.

Flere Nyheder

04. marts 2022

Pullerter