Padler er ikke bare padler

22 januar 2022
Lykke

Hvis du er erfaren indenfor kano sejlads, så ved du, at der findes forskellige typer padler, som passer til forskellige henseende og niveauer. Hvis du ikke er erfaren indenfor kano sejlads, så ved du det i hvert fald nu. En paddel er nemlig ikke bare en paddel. Der er forskel på dem, alt efter hvad de skal bruges til og bruges af. Fælles for alle padler er at de benyttes til fremdrift og styring ved kano sejlads, stand up paddle og andre ting. Modsat pagajen har en paddel kun et blad og man skifter derfor mellem at ro i højre og venstre side.

Padler og tilbehør

Hos Kajakforalle.dk kan du finde et stort udvalg af padler og tilbehør dertil. Lige meget om du sejler i kano eller er på stand up paddle, er erfaren eller nybegynder, så har de noget, der passer til dig og dine behov. Padlerne kan fås i træmateriale, aluminium og plastik, hvor nogle af dem er justerbare, så de passer til alle kanotyper. Padlernes blade har forskellige størrelser og yder derfor forskellige drivkræfter. Udover padler finder du også forskelligt tilbehør i form af håndtag, dråbefang, snor, taske og meget mere. Udforsk selv deres sortiment af padler og tilbehør.

En kompetent forhandler

Kajakforalle.dk forhandler mange andre ting end pagajer og padler. På deres side kan du nemlig finde alt i udstyr til kajak og kano aktiviteter. Der er alt lige fra forskellige kajaktyper til redningsveste, joller og tørdragter. De har vitterligt alt, du har brug for til en dag på vandet. Derudover får du kvalificeret vejledning, når du kontakter dem. De har nemlig over 15 års erfaring i branchen og sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Flere Nyheder