Lav en smuk og unik ørekæde

12 maj 2022
Lykke

Du har sikkert et fint udvalg af øreringe. Men det har alle de andre også. Hvis du vil lave noget helt unikt, så prøv at kaste dig over ørekæder. En ørekæde er elegant og gør et fantastisk blikfang.

Især hvis du selv har designet din ørekæde, så vil du uden tvivl høste komplimenter for dine nye smykker.

Typer af ørekæder

Der findes et væld af ørekæder på markedet. Der er både tunge og lette kæder. Og hvilken du bedst kan lide afhænger af din stil. Derfor skal du kende din stil og hvad der passer godt til dig.

Hos Amaida kan du finde fine kæder som du kan bruge til dit design. Du kan vælge blandt andet guld-, sølv- eller plantinbelagte kæder. Og de fås i mange forskellige længder så du har mulighed for at variere dine kæders udtryk.

Elegant ørekæde med vedhæng

Når du har valgt en smuk kæde der klæder dig, så kan du sætte et vedhæng på kæden. Det er vedhænget der gør hele forskellen. Med en enkelt lille perle eller sten kan du fortrylle et helt selskab.

Det vedhæng du vælger vil forstærke din personlighed og sprede både begejstring og glæde. Der er næsten ingen grænser for typer af vedhæng. Der findes alt fra sten og perler til små figurer og symboler.

Din fantasi sætter grænsen

Du behøver ikke at nøjes med et enkelt vedhæng. Hver kæde har en stik i den ene ende og en lille ring i den anden ende. Det er her du fastgør dit vedhæng. Du kan vælge en enkelt sten eller perle, eller du kan designe et større vedhæng med flere smukke perler og dekorationer. Prøv at søge efter designs på nettet for at få inspiration eller kig i guldsmedens vinduer. Du kan også lave smukke smykker.

Flere Nyheder

04. marts 2022

Pullerter