Ny kantine i virksomheden? 3 ting, du skal bruge

18 december 2020
Lykke

Har du vækstet over en længere periode, og er I efterhånden så mange ansatte, at man er nødt til at anskaffe sig en kantine, som kan fodre de mange sultne munde hver dag til frokost? Så lyder det som en rigtig god idé, men der er nogle bestemte ting, som du skal huske på, når vi har at gøre med en kantineordning – særligt under corona.

Serveringsvogne

Når der laves mad i en kantine, laves der ofte rigtig meget mad. Det kan godt være besværligt at bære rundt på, og det bør ikke være kokkens job. Med serveringsvogne kan mad både transporteres rundt i kantinen nemt, men det kan også gøre en stor forskel ved serveringen af maden. Kort sagt sparer du bare rigtig meget tid med dette meget simple stykke udstyr.

Ordentlig udluftning

Ventilation til køkken og industri er anderledes end den form for ventilation, som du bruger i eksempelvis kontorarealet. Den skal være meget mere kraftig, da der er mange flere partikler i luften, som skal tages hånd om. Du skal derfor finde en partner, som kan levere ventilation meget specifikt til køkken og industri i stedet for bare klassisk kontorventilation.

Tænk over, hvordan folk tager maden

Når maden er serveret, og folk står i kø til at tage maden, skal du tænke over, hvordan folk tager til sig i forhold til corona. Er der sprit tilgængelig? Holder folk afstand nok i køen? Står folk og tager med de same skeer og tagtøj? Altid tænk på, hvordan du kan nedsætte risikoen mest muligt gennem, når du skal lægge udstyr til maden.

Flere Nyheder