Mam sutteflasker

14 december 2015
Lykke
Mam sutteflaske

Mam producerer en lang række kvalitetsprodukter til børn. De er især kendt for deres Mam Sutteflaske, der meget funktionelle og nemme at rengøre. Dette betyder, at det er væsentlige nemmere at fjerne uvelkomne baktier, så der altid sikres den bedste renlighed. Sutteflaskerne er fremstillet med henblik på at gøre overgangen fra amning til sutteflaske så naturlig som overhovedet muligt. Dette gøres med specielt fremstillede silikone sutter. Sutterne sørger for at babyerne ikke sluger luft, når de drikker. Dette giver en jævn drikkestrøm. Mam sutteflasker kan desuden steriliseres direkte i mikrobølgeovnen – uden ekstra udstyr.

Generelt er det vigtigt at købe sutteflasker af høj kvalitet, da de er langt bedre i forhold til at forhindrer bakterier, samtidig er de kendetegnet ved, at de er udviklet på baggrund af test, så de giver den mest naturlige oplevelse for babyen.

Vi kan derfor varmt anbefale Sutteflaskerne fra Mam, da de er fremstillet af kvalitetsmateriale og er fremstillet med henblik på at give den mest optimale drikkeoplevelse for babyen.

Mam fremstiller også en lang række andre produkter. Du finder bl.a. børneservice, men de er også kendt for at producere nogle meget populære sutter af høj kvalitet.

Er du på jagt efter børneudstyr, så kan vi varmt anbefale dig at kigge nærmere på Babdut.dk, der også forhandler sutteflaskerne fra Mam. Du finder deres webshop her: https://www.babadut.dk

Flere Nyheder

04. marts 2022

Pullerter