Hvilken hængelås skal du vælge?

09 november 2020
Lykke

En hængelås er ikke bare en hængelås. Der findes så mange på markedet. Store, små, avancerede og enkle. Det giver mest mening, eftersom en hængelås skal kunne sikre både store og små genstande. De fleste kender nok hængelåsene, der skal åbnes op med en nøgle. Men de kan blive smartere og sikrere end det. Hvilke skal du så vælge? Det kigger vi nærmere på her.

Hængelåse til forskellige formål

Det er en generel ting for alle – vil man have sine ting i fred, skal de ofte have en lås på. Det kan både være skuret, der bliver låst med en hængelås, skabet i fitnesscenteret eller måske en kuffert? Her er det vigtigt, at du vælger en hængelås, der passer til formålet. Det er naturligvis ikke samme slags hængelås, der skal bruges til skuret og fitnesscentret. Her må du tænke over formålet og hængelåsens styrke.

Vælg hængelås med nøgle eller kode

Vælg den slags hængelås, der passer bedst til dig. Er du mest til den gode, gammeldags med nøgle, eller vil du hellere huske en 4-cifret kode? Her er vi alle forskellige. Igen er det bare vigtigt at vælge en hængelås, der passer til genstanden, den skal sikre. Hængelåse kan både være særdeles kraftige og med middelstyrke.

Din ideelle hængelås

Det kan være, at du er særligt vild med et bestemt låsemærke. Det kunne være Roku, Abus eller et andet mærke? Så er det bare om at vælge det, der lige er dig. Det gør, at du automatisk vil føle dig mere sikker. Så om det er en stor og kraftig hængelås eller en lille én, skal du blot vælge med fornuften. Så kan du igen sove trygt om natten velvidende, at dine genstande er beskyttet.

Flere Nyheder