Find tøj til de allermindste hos Farmorsoutlet.dk

By:

Har du fået et for tidligt født og dermed meget lille barn? Så har du også opdaget, at det kan være rigtigt svært at finde tøj til de helt små størrelser. Men det kan du heldigvis via Farmorsoutlet.dk. Her har de et stort udvalg af Præmatur tøj og altid gode tilbud fra leverandører som Fixoni, Boowoo, Tiny Me og Blue Suede Moose. Tøjet er i størrelser fra 32 til 50. Størrelse 32 er for børn under 1,5 kg, størrelse 38 er fra 1,5 til 2 kg, størrelse 44 fra 2 til 2,5 kg, mens størrelse 50 er fra 2,5 til 3 kg. Dermed er du hos Farmoursoutlet.dk godt dækket ind til barnet, der er lidt mindre en det normale.

Du kan blandt andet få kuvøse baby tøj fra Tiny Me. Dette er lavet i 100 procent bomuld, og er derfor dejligt blødt for dit barn at have op. Tøjet er med trykknapper i siderne, så det er let for plejepersonalet at komme til med hjælpemidler og også nemt for jer som forældre at give barnet tøjet på. Tiny Me leverer blandt andet body og heldragter til disse små størrelser. Du kan få heldragter fra flere mærker også i økologisk kvalitets bomuld. Disse giver dejlig tryghed og varme som de helt små netop har brug for. Du kan få sparkedragter med og uden fødder og naturligvis også i økologisk bomuld. Dragterne fra en række producenter er GOTS-godkendte, øko-tex certificeret og i 100 procent i bomuld. Du kan finde sparkedragter i flere forskellige farver og i 100 procent bomuld.

Til datteren kan man få søde små kjoler, men det er naturligvis også muligt at finde bukser til drengen. Farmoursoutlet.dk har også lækre bluser, som børnene vil nyde at have på. Disse er nemlig dejlig lette of fantastisk komfortable.

Men du kan i webshoppen også finde de undværlige sutteklude, som børnene ofte ikke kan sove uden og som de kan føle sig trykke med. Farmorsoutlet.dk har også et stort udvalg af kyser til de aller mindste. Disse er uundværlige i den kolde danske vinter, så børnene kan sove ude om vinteren selv i lave temperaturer. Generelt kan dit for tidligt fødte barn bare få det meget bedre med produkter fra Farmorsoutlet.dk.

Del med dine venner!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest
Posted in: Uncategorized