Et efterskoleophold med frihed til udvikling

06 januar 2021
Lykke

Et efterskoleophold for den unge voksne er en investering, som betaler sig selv tilbage tifoldigt. Den unge vil blive udfordret fagligt af inspirerede lærere, blive en del af et større fællesskab og ansvaret for at vedligeholde det, samt få muligheden for at dyrke et håndværk eller en hobby.

Det er samtidigt også en unik mulighed for den unge til at komme ud af hjemmet og blive tildelt vigtige opgaver i vedligeholdelsen af skolen. Dette er metoder og kundskaber, som den unge kan tage med sig ud i verden, når efterskoleopholdet er ovre.

Efterskoler tilbyder diverse linjer, der tillader den unge at udvikle et talent eller videreudvikle deres talent i ex en sport, som de har spillet i flere år.

Et tæt samarbejde mellem eleverne

En af de linjer, som tilbyder en bred vifte af interne forløb er en danse-og teaterlinje, som du kan tage på en teaterefterskole. Det er lige meget, om du er nybegynder eller har danset eller lavet teater før. Der er plads til alle, der har lyst til at blive udfordret med teater og dans.

Det er en linje, hvor der er to linjer i en, og hvor man arbejder tæt sammen, laver forestillinger og opmuntrer hinanden til at give den gas.

Man kan både arbejde med improvisation, performance og dramaøvelser, men også øve sig i teknik, scene, kostume og sminke. Til slut vil de to linjer officielt slå pjalterne sammen og kreere en flot musical.

I løbet af året tilbydes der også forskellige workshops, hvor man kan arbejde endnu mere intenst med workshops i spændingsfeltet mellem dans, teater og musik. Det kunne være stomp, stemmetræning, sammenspil og meget andet.

Undersøg muligheden for at finde en god teaterefterskole allerede i dag.

Flere Nyheder