Bliv en professionel ambassadør for den sunde livsstil

06 januar 2021
Lykke

Gør du også noget alvorligt ud af at dyrke dit eget velvære ved at finde tid til dig selv, lave nærringsrigt mad og være aktiv udenfor hjemmet? Så bør du dele hemmeligheden bag din gejst med dine medmennesker og hjælpe dem på deres rejse til at blive den bedste version af dem selv.

Du kan starte allerede i dag ved at undersøge dine muligheder for at blive fitnessinstruktør: ét niveau væk fra en uddannelse som personlig træner. Du kan modtage denne uddannelse hos landets førende inde for branchen, der er din garanti for, at det du lærer er det nyeste og det bedste.

Når du har endt uddannelsen, vil du have en international certificering som fitnessinstruktør. Med denne rolle bliver du ansigtet udadtil i et fitnesscenter, og du vil derfor have stor indflydelse på centrets omdømme og medlemmernes oplevelse af centret.

Fitnessinstruktører er i høj efterspørgsel

For at forberede dig på denne opgave vil du udover selve træningsdelen også blive undervist i emner som motivation, kommunikation, service og rollen som ambassadør.

Hvis du ønsker at tage din uddannelse det sidste stykke, kan du læse ét ekstra niveau og herefter kalde dig personlig træner. Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde, og din helt særlige ydelse er, at du arbejder dybdegående med hver enkelt kunde og skræddersyer forløb.

Uanset om du stopper ved fitnessinstruktør eller tager skridtet videre, er dette et godt tidspunkt at starte uddannelsen. Fitnessbranchen oplever en stigende interesse og efterspørgsmål, hvorfor netop din titel er en mangelvare.

Undersøg muligheden for at starte din uddannelse allerede i dag og glæd dine medmennesker med råd og vejledning til det gode liv.

Flere Nyheder