Trænger din hund til et nyt stilfuldt halsbånd?

By:

Vi leverer et bredt udvalg af hundehalsbånd til flere forskellige slags hunde og i forskellige designs. Så selv den mest kræsne ejer kan finde et halsbånd, der passer til netop deres hund. Vores halsbånd fås i både nylon, stof eller læder i forskellige størrelser fra 24 cm og op til 56 cm i længden. 

Nylonhalsbåndene er praktiske, og enkelte fungerer som kvælerhalsbånd. De sidder godt og vil føles behagelige for hunden. De fås i forskellige farver og med mere eller mindre pynt. De er rimelige i pris og er et rigtigt godt valg til din hund. 

De helt enkle KW læderhalshånd er af en høj kvalitet og fås fra kr. 93,-. Halsbåndene er udført i blødt ruskinds-agtigt skind og der er monteret små elegante og meget stærke spænder, som sørger for at sikkerheden er i top. 

Er man til de lidt dyrere lædermodeller, kan man vælge et Hunter halsbånd i læder. De er meget behagelige for hunden og fås også i forskellige farver. Hvis din hund skal ligne en “million”, kan de smukke og elegante Hunter halsbånd også fås med Swarovski sten i en eller flere rækker. Priserne ligger fra kr. 189,-. 

Hvis du er til unikke halsbånd, så har Kampuni et udvalg af halsbånd med meget smukke mønstre af perler. De er håndlavet i Kenya, og af en meget høj kvalitet. Halsbåndene er lavet af den lokale befolkning og er lavet efter Fairtrade princippet. Vi tilbyder naturligvis en garanti på perlearbejdet. Halsbåndene fås fra kr. 259,-.

Stofmodeller kan også fås i mange forskellige farver både til den feminine hunhund eller den noget mere maskuline herrehund. Halsbåndene fås fra kr. 60,-. Hunter halsbåndet fås desuden med et klassisk ternet tørklæde i rød- eller blåternet.

Så skal din hund have et et helt specielt halsbånd af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser, så kan vi hjælpe. Vi leverer inden for 1-3 hverdage og hvis du køber for kr. 600,- eller mere, er der gratis forsendelse. Vi tænker desuden på naturen og miljøet, så vi benytter os så vidt muligt at genbrugsindpakning. 

Del med dine venner!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest
Posted in: Hundehalsbånd