På besøg i Århus: 3 ting, du skal se

15 maj 2021
Lykke

Århus er for mange Danmarks bedste by, og det er der et væld af forskellige grunde til. Derfor har vi i denne artikel samlet tre bud på, hvad du skal opleve, hvis du gerne vil have det bedste ud af dit visit til Århus, hvis sommeren står på rundtur i Danmark i stedet for rejse til udlandet.

Det idylliske gågademiljø

Det indre byliv i Århus er fantastisk, og man finder her ikke bare et væld af cafeer og madsteder, men du finder også nogle skønne butikker fra mange forskellige brancher. Hvad end du leder efter en stofbutik i Århus, eller du vil kigge på legetøj til nevøen, så er der alt, hvad du leder efter her. Og du finder det hele lige rundt om hjørnet med Magasin som centrum.

Kunstmuseet Aros

Aros ser ikke specielt stort ud udefra, men de mange kvadratmeter er fordelt utroligt godt inde i kuben, der blandt andet huser den store mand i siddende fosterstilling, som du uden tvivl har set før. Slut dagen af med en gåtur oppe i den Instagram-venlige regnbuegang, som du finder øverst. Denne kan ses fra hele Århus af, og du kan finde den på alle tøsers sociale medier.

Havnefronten

Århus er en smuk by på mange punkter, men en af dens store fordele er klart, at den ligger så tæt på vandet med færgegang direkte til centrum. Derfor kan du helt ned til vandet finde en masse skønne steder, hvor du enten kan gå tur og nyde den friske luft eller få en kop kaffe sidst på eftermiddagen.

Flere Nyheder