Opgradér dit indeklima med en vægventilator

20 februar 2021
Lykke

Indeklimaet er vigtigt ikke bare for effektiviteten af vores arbejde, men også for vores trivsel. Lugt, fugt og mangel på ilt er alt sammen med til at forværre indeklimaer på arbejdspladser og i boliger landet over. En vægventilator er en nem og fleksibel måde at forbedre klimaet i alle bygninger.

I mange gamle bygninger er ventilation ikke tænkt ind fra starten, og derfor må det monteres senere. Her er vægventilatoren oplagt, fordi man kan sætte ind netop der, hvor der er brug for hjælp.

I nyere bygninger kan en vægventilator også være aktuel, enten fordi man ikke har mulighed for at skifte det gamle system ud, eller fordi man blot ønsker at supplere et eksisterende system.

Vægventilatoren kan tilpasses med diverse filtre, og fås selvfølgelig med brandspærre for optimal sikkerhed. Den fås også i forskellige størrelser og kapaciteter, alt efter hvad du har behov for.

God og sund luft skaber bedre og længere liv

Der er ingen tvivl om, at ilt er vigtigt for mennesker. Men mange bliver overrasket over, hvor skadende et dårligt indeklima kan være i længden. Fugt kan skabe varige skader på bygninger, og i sidste ende føre til astma eller allergier. På samme måde kan lugt og mangel på ilt føre til træthed og hovedpine.

Nogle bygninger er beliggende i områder, hvor der er høj baggrundsstråling. Her er det især vigtigt at sørge for god udluftning og ventilation, fordi skadelige partikler ellers kan hobe sig op i bygningerne.

Ventilation er altså vigtigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. Kontakt en ekspert for at få en vurdering af dine eksisterende løsninger og et uforpligtende tilbud på en ny løsning. Gør noget godt for dig selv, dine kære, dine medarbejdere, og opgradér til et effektivt ventilationssystem.

Flere Nyheder