Moderne smertebehandling specielt til dig

06 februar 2021
Lykke

Rigtig mange danskere døjer med smerter, der enten er kroniske eller opstår sporadisk, men fælles for dem er, at de ofte nedsætter ens bevægelsesfrihed. Nedsat bevægelsesfrihed kan gøre simple hverdagsgøremål til en stor eller næsten umulig opgave og kan bidrage til yderligere overbelastning.

Mange oplever at smerterne særligt sætter sig i nakken, og det kan der være mange årsager til. Hvis du også oplever smerter i nakken, kan du med fordel få en nakkesmerter behandling, der er bygget på grundsten fra den nyeste forskning.

Den nye forskning i smertebehandling viser, at der kan være mange andre bidragydere til smerterne end de biomekaniske. Nakkesmerter er meget almindelige, og faktisk har op mod 25% af befolkningen haft nakke-eller skuldersmerter inden for de sidste 14 dage.

Ofte forsvinder smerterne uden at efterlade mén, mens andre oplever nakkesmerter som en kronisk tilstand. I moderne behandling arbejder de med en forståelse af nakkesmerter som komplekse, hvilket betyder, at de også kigger på, hvilke andre årsager, der er til dine smerter.

Bliv klogere på dine egne smerter

Gennem behandlingen vil du blive klogere på dine egne smerter, og I vil sammen undersøge, om der er særlige årsager, der holder dig fast i disse smerter.

Målet for behandlingen er at hjælpe dig henimod en smertefri tilværelse, hvormed du kan blive mere fysisk aktiv. Du vil modtage øvelser, træning, uddannelse og rådgivning, så du kan lærer at tackle din situation.

Hvis du er i tvivl om, hvad du kan vinde ved at gå i behandling, kan du møde op til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor I sammen kan finde frem til den bedste behandlingsmulighed for dig. Programmet vil blive skræddersyet efter dine behov.

Flere Nyheder