Kom i gang med at male: Udstyr, du skal bruge

03 juli 2021
Lykke

Har du fået en ny hobby, og består den af at udfolde dine kreative evner på et stykke papir eller et lærred? Så er det faktisk ret simpelt at komme i gang, men du skal naturligvis have noget grundlæggende udstyr, som du kan bruge til at sætte dine første streger. Vi kommer her med bud på, hvad du bør starte med.

Find billig maling

Hvis du stadig er en smule i tvivl om, hvorvidt dette egentlig er noget for dig, så bør du ikke købe dyr maling ind. Du kan sagtens udfolde dit talent med billig akrylmaling, og når du så er mere sikker med pinden, så kan du gå op i pris og udforske de bedre kvaliteter. Men start altid billigt og undgå dumme investeringer.

Se videoer på YouTube

Der er en masse teknikker forbundet med de forskellige typer af malerudstyr, og vi anbefaler, at du bruger en rum tid på at kigge YouTube igennem for at se, hvordan du kan blive bedre til at male med netop dit malerudstyr. Det er tiden værd, hvis du gerne vil sikre dig, at du får et nogenlunde resultat ud af dine bestræbelser.

Gode pensler betaler sig

Gode pensler bliver ikke på samme måde hårde og udvaskede som dårlige og billige pensler. Derfor er det bedre at spare penge på malingen og lærrederne og gå all in på penslerne, så du kan være sikker på, at den kan klare mange rengøringer, hvilket du uden tvivl kommer til at benytte dig af, når du skal bruge din pensel til at male.

Flere Nyheder