Investér i det rette hjertestarter tilbehør, og øg chancen for at redde liv

30 oktober 2020
Lykke

Når det kommer til førstehjælpsudstyr, er hjertestarteren noget af det mest essentielle at have. Med en hjertestarter øger du chancen for at redde liv betragteligt, også selvom der allerede er givet hjertemassage og kunstigt åndedræt. Husk også at investere i det rette hjertestarter tilbehør, så du kan gøre verden til et sikrere sted.

Et af de vigtigste tilkøb til din hjertestarter er et hjertestarterskab. De fleste hjertestartere placeres udendørs, så de er let tilgængelige hele døgnet rundt. Men det danske vejr gør det nødvendigt at beskytte hjertestarteren, og til dette er der udviklet særlige skabe. Skabene kan monteres på stort set alle overflader.

Skabene kommer med lamper, der lyser skabet op, så din hjertestarter kan ses på afstand og om natten. Det giver førstehjælperen mulighed for at hjælpe hurtigst muligt – hvilket igen øger chancen for at redde liv.

Køb et beskyttende skab til din hjertestarter

En af de vigtigste faktorer når en person oplever hjertestop, er at der ydes hurtig hjælp. Her er det sekunderne der tæller, for når hjertet ikke pumper regelmæssigt, mister hjernen ilt, og det kan gøre permanent skade. Derfor skal der handles hurtigt, f.eks. med hjertemassage og kunstigt åndedræt, så patientens blod bliver iltet.

Dernæst er det vigtigste, at man får patientens hjerte til at slå regelmæssigt igen. Det gøres oftest med en hjertestarter, som via et elektrisk stød sætter gang i hjertemusklen. Alle hjertestartere er udstyret med et redskab, der analyserer patientens hjerterytme, inden der kan afgives stød. Er hjerterytmen normal, kan hjertestarteren ikke afgive stød – hvilket gør den til et meget sikkert redskab, også for førstehjælperen.

Du kan hjælpe med at redde liv, når du investerer i en hjertestarter. Få et overblik over udvalget hos din nærmeste forhandler.

Flere Nyheder