Indretning af hjemmet: 3 måder at dekorere væggene på

17 maj 2021
Lykke

Det kan føles rigtig tomt, hvis der ikke er nogen udsmykning på væggene derhjemme, og selvom det lyder underligt, så tabes der en vis livskvalitet, hvis man ikke er komfortabel derhjemme. Vi kommer her med bud på, hvordan du kan dekorere dine vægge derhjemme og samtidig få noget personlighed ind i din boligs indretning.

Tapeter til væggene

Tapeter er et godt alternativ til maling, hvis du gerne vil have nogle mere specifikke mønstre og betydningsfulde designs, som du ikke kan skabe med bare maling. Du kan finde figurer til børneværelset og helt unikke mønstre i flotte farver til stuen, hvis du vælger tapet som din metode til dekoration. Du kan eventuelt blot vælge at tapesere en enkelt væg, hvis du vil skabe et helt unikt udtryk i rummet. Det kan eksempelvis være et verdenskort til væg.

Hæng personlige artefakter op

Hvad kan gøre et hjem mere personligt end ophængning af personlige artefakter fra rejser og lignende? Ikke ret meget, og derfor kan du med fordel tage alle dine rejsesouvenirer op fra kælderen, sætte en snor i og hænge dem op på væggen. Ikke alene vil du imponere besøgende, men du vil også hver dag komme hjem og tænke på de gode minder, du forbinder med rejsen.

Plakater med særlige temaer

Du kan skabe et helt særligt udtryk med mange plakater ved siden af hinanden i et bestemt tema. Dette kaldes også populært en billedvæg, og hvis du har en billedvæg, behøves du ikke gøre noget stort ud af malingen eller tapeten bag. Samtidig finder du også mere unikke temaer her end ved at lede efter tapet eksempelvis.

Flere Nyheder