Frugtordning med smagen af sommer

By:

Frugtordning med smagen af sommer på arbejdspladsen giver glade og mere motiverede medarbejdere. Hvis du ønsker at dine medarbejdere skal bevare et højt humør og energiniveau hele arbejdsdagen igennem, så tilbyder Frugtkurven den helt rigtige løsning til dig.

Frugtkurvens brede kvalitetsudvalg består af frugt, grønt og nødder, der er 100% sæsontilpasset og findes i økologiske varianter. Hos Frugtkurven kan I vælge blandt sunde frugtkurve, naturlige frugtkasser, lækker basisfrugt og økologisk firmafrugt i flere størrelser til store som små virksomheder.

I kan også tilvælge et utal af lækre sommer frugtsnacks såsom danske ærter, spiseklare grøntsager, stenfrie vindruer, snack gulerødder, udskåret melon og ananas samt poser med økologiske nødder og søde dadlekugler i flere smagsvarianter. Al sammen gode og sunde alternativer til kage, slik eller is på de varme sommerdage på kontoret.

På Frugtkurvens hjemmeside kan I tilmed følge virksomhedens frugtkurv eller frugtkasse dag for dag. Her kan I blandt andet se hvilke typer frugter, der udgør dagens sammensætning i både frugtkurve, frugtkasser og økologiske frugtordninger.

Så hvis virksomheden gerne vil have et plus i bogen hos medarbejderne, så er en frugtordning med smagen af sommer en oplagt løsning. Hvis I vælger at benytte Frugtkurvens services, leveres frisk frugt af deres egne og faste frugt-chauffører i bæredygtige og bionedbrydelige kurve og kasser lige til døren.

Hvis dit firma er firmafrugtkunde hos Frugtkurven.dk kan du nemt bestille den varierede sommer frugt til dig selv eller familien, hvor du kan få enkeltlevering eller bestille på abonnement.

Hvis du er vild med dansk sommerfrugt, så byder Frugtkurven.dk hver måned på en ny opskrift til alle frugt elskere. Det kan være alt lige fra sunde desserter og lette sommerretter med frugt & grønt.

Ønsker I et godt tilbud på en eksisterende frugtordning til arbejdspladsen eller ønsker I at starte med at få leveret dansk firmafrugt direkte til døren, så kontakt Frugtkurven.dk allerede i dag på telefon 51 50 11 95.

Del med dine venner!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest
Posted in: frugtkurvendk