Få sundere ansatte og en sund virksomhedsprofil

16 august 2021
Lykke

Som virksomhed har man et naturligt ansvar for ens ansattes trivsel. Lange arbejdsdage betyder ofte en nedsat ydeevne i løbet af eftermiddagen, hvor energien og motivationen fra tidligere er svær at matche. Her har I som virksomhed en mulighed for at bringe energien op igen på en naturlig måde.

Den mest populære løsning til netop denne problematik er en frugtordning, og I kan som virksomhed med fordel vælge en Firmafrugtordning, der er tilpasset jeres behov.

Når I vælger en firmafrugtordning, investerer I i kvalitet og friskhed leveret lige til døren. Det er en frisk og lækker måde at øge glæden og trivslen blandt medarbejderne på jeres arbejdsplads.

Jeres frugtordning kan blive skabt på mange forskellige måder. Jeres leveringsservice tilbyder en høj fleksibilitet, der gør det nemt for jer at tilpasse den til en omskiftelig hverdag. På den måde kan I også være med til at bekæmpe madspild.

I kan vælge at jeres ordning skal bestå af basisfrugt såsom bananer, æbler, pære og lignende. Hvis I ønsker denne vare som økologisk, så kan I også det uden problemer.

Sund fornuft og sund økonomi

Hvis I får samarbejdspartnere eller andre på besøg, kan I pifte jeres kurv op med ekstra tillæg såsom nødder, bær og andet lækkert.

I stedet for basisfrugt kan I også vælge frugtkurve, der fokuserer på årstidernes friske og aktuelle frugter, som præsenteres i flotte fletkurve.

Uanset hvad der frister jer mest, så kan I undersøge jeres individuelle tilpasning allerede i dag. Det er ikke kun sund fornuft, det er også sund økonomi. Når I vælger at prioritere jeres medarbejderes sundhed, vil I opleve at få flere sygedage og derfor færre udbetalinger af penge i relation hertil.

Kom i gang allerede i dag og vælg en sund virksomhedsprofil.

Flere Nyheder