Få en sundere hverdag med en firmafrugtordning

08 april 2021
Lykke

Når man arbejder hårdt, kan man hurtigt blive en smule sulten. Der er mange måder at tilfredsstille en lille sult, men mange har en tendens til at gå efter et hurtigt stykke slik eller chokolade med masser af sukker. Her kan du læse mere om fordelene ved at få en firmafrugtordning.

Forkæl dine ansatte med lækker frugt

Ens ansatte er uundværlige på en arbejdsplads, derfor er det altid en god ide at vise, at man værdsætter dem og deres arbejde. En måde at vise dem taknemmelighed på er ved at gøre kontoret til et endnu rarere sted at være. Det er blandt andet ved at give dem adgang til gratis snacks og drikke. Her er en frugtordning med frisk og lækker frugt perfekt. Det er det perfekte alternativ til slik og sukker, som er på mange kontorer. Du kan også supplere med snacks og nødder, hvis du ikke føler, at frugt alene er nok.

Find den firmafrugtordning som passer til din virksomhed

En firmafrugtordning tager alt det hårde arbejde væk fra dig, så du blot kan nyde lækker og frisk frugt på kontoret. Ligesom der ikke findes meget, som er bedre end et frisk stykke frugt, så er det virkelig ikke lækkert med et stødt og melet æble eller en helt brun banan. Med en firmafrugtordning bliver frisk frugt automatisk leveret til jer, så I ikke skal tænke på indkøb. Der er forskellige ordninger, som I kan anvende på jeres kontor. I kan lave en skræddersyet pakke, hvor I selv vælger præcis, hvilke frugter I vil have. Derudover kan I også finde leverancer i form af frugtkurve eller kasser, hvor der er en blanding af en masse lækkert. Her har I også mulighed for at vælge, hvilke frugter I gerne vil have.

Flere Nyheder