En drøm om at blive speditørelev

17 maj 2021
Lykke

Har du en drøm om at blive speditørelev, så kan det være, du skal søge om optagelse ved Frode Laursen. Frode Laursen er en velkendt transport virksomhed med hovedkvarter i Vitten, som er en meget lille by tæt på Hinnerup.

Kort om speditøruddannelsen hos Frode Laursen

Hvis du gerne vil være speditør hos Frode Laursen, skal du være god til at have et godt overblik, da du vil have mange bolde i luften på en gang. Du skal lære at vejlede chauffører i deres arbejdsdag og sikre, at kundernes varer kommer sikkert frem. Du skal derfor kunne lide at kommunikere med mange forskellige mennesker, da du vil have daglig kontakt med Frode Laursens vognmænd, terminaler og deres øvrige divisioner. Som speditørelev hos Frode Laursen vil du blive placeret i enten Road Denmark, Road Nordic eller Road Continent. I både Road Nordic og Road Continent vil du få brug for dine sproglige kompetencer, som Frode Laursen gerne hjælper dig med at udvikle. Under din uddannelse hos Frode Laursen vil du blandt andet få et bredt kendskab til køb, salg og planlægning samt toldbestemmelser og verdensforhold i samarbejde med resten af speditionsafdelingen.

Hvad siger andre elever om speditør uddannelsen hos Frode Laursen?

En ung mand siger om spedition- og shippinguddannelsen, at det er fedt at være i en stor virksomhed med et godt fællesskab samtidig med, at du kan få en rigtig god uddannelse med mange muligheder. Han blev speditørelev, fordi han ikke ville studere igen. Han ville derimod hellere ud at lære noget ved at arbejde med tingene frem for at læse om dem. Hvis du tager en speditør uddannelse hos Frode Laursen, kan du være sikker på aldrig at kede dig, og du får ansvar allerede fra starten. Du får også nogle rigtig gode og hjælpsomme kollegaer hos Frode Laursen.

Flere Nyheder