3 uundværlige stykker udstyr til din campingvogn

29 januar 2021
Lykke

Har du lige erhvervet dig en campingvogn, og glæder du dig allerede til, at du kan komme ud på de lange landeveje med hele hjemmet pakket ned? Så forstår vi dig godt. Corona sætter dog sine begrænsninger, men det betyder ikke, at vi ikke kan forberede os til, at verden åbner op igen. Derfor kommer vi her med tre bud på, hvordan du kan gøre campingoplevelsen endnu bedre.

Markiser til campingvognen

Markiser til campingvogn er ikke noget, som typisk er med fra startkøbet, men det er en utrolig praktisk tilføjelse, som har samme effekt som en parasol. Men modsat parasollen, som kan være svær at slæbe med på begrænset plads, er de nemme at slå ud og nemme at opbevare. Det bliver som bekendt varmere og varmere, og her er markisen din ven i nøden.

Grill

Har du en grill derhjemme, men har du ikke en til campingvognen? Så er det en fejl, fordi grill er som skabt til camping. Grill er indbefattet af hygge, som vi danskere kender det, og mens børnene kan spille kort ved bordet, kan far stå over grillen med en øl i hånden. Kan du se dig selv i det billede? Så er det på tide at få en grill til campingvognen.

Underlag til udeteltet

Ingen af os gider sidde inde i campingvognen, når vi opholder os på campingpladsen. Til gengæld benytter vi udeteltet i stor stil, men det skal også være indrettet til beboelse. Derfor skal du have et underlag til udeteltet, så man ikke går rundt på det kolde og våde græs med fødderne.

Flere Nyheder