3 uundværlige stykker udstyr til dig, der dyrker landbrug

19 januar 2021
Lykke

Skal du til at drive landbrug, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Du skal i første omgang forberede dig på, at det ikke bare er en hobby, men en fuldtidsbeskæftigelse, som vil tage alle dine timer i døgnet. Der er mange ting at se til, og derfor har vi her samlet 3 stykker udstyr, som du uden tvivl vil få brug for i dit forsøg på at drive en farm på optimal vis.

Handsker

Handsker. Handsker, handsker, handsker. Ikke alene kan de varme, men de er også utroligt vigtige for optimal renlighed, hvilket jo er så vigtigt i disse tider. Engangshandsker er fantastiske til veterinære formål, og eksempelvis vinylhandsker uden pudder er de mest optimale til mange forskellige typer af brug. Og så behøves de ikke engang være så dyre igen.

Wood pellets

Træpiller i stedet for hø kan have nogle praktiske funktioner for dig, som hader at muge ud. Der skal muges ud hver dag, men træpiller gør det nemt at få alle væskerne med også, da træpiller suger meget bedre til. De vokser sig store med væsken i sig, og det er bare super nemt at gøre rent i sidste ende.

Kreaturvægt

Dine dyr skal vejes, inden de skal slagtes – men hvordan får man lige en gris eller en ko op på en vægt? Det er ikke skidenemt, hvis ikke man har en kreaturvægt, hvor dyrene selv kan gå op. Via en vippe går dyrene selv op, og du vil på displayet kunne se vægten. Brug en gulerod som madding eventuelt.

Flere Nyheder