3 måder at lette dine håndværkeres arbejdsbyrde på

07 november 2020
Lykke

Er du ansvarlig for et byggeri eller for noget, der minder om en byggeplads? Så har du også ansvaret for, at de ansatte er klædt godt på til at kunne håndtere arbejdet, som de står over for. Vi giver dig her 3 gode råd til, hvordan du kan gøre arbejdsgangen en smule nemmere gennem valg af udstyr.

Bug en pallevogn

Der skal som regel transporteres rigtig mange ting under en byggeproces, og det er ikke alene dårligt for ryg og krop at løfte på de tunge ting, men det går også ualmindeligt langsomt. I sidste ende er konsekvensen, at byggeriet igen og igen må udskydes, fordi der arbejdes for langsomt. Med en pallevogn kan du transportere tunge elementer via paller med en minigraver og spare rigtig store mængder af besvær og beskadige rygdele.

Skal der arbejdes i kloakker?

Der er en god chance for, at du kommer til at skulle løfte dæksler i løbet af tiden på byggepladsen. Det er svært at undgå at komme ned i jorden, og dertil skal du bruge en dækselløfter, som hurtigt og elegant kan tage dækslet op. De er en del tungere, end man lige tror, og den runde form kan være svær at manøvrere rundt med.

Ordentligt fodtøj

Der skal vandres og vades rigtig mange meter i løbet af en dag på en byggeplads, og der kan både være glat og stejlt i mange områder. Sørg derfor for at udruste dine mænd med gode støvler med knopper under, så de står fast og ikke skal bruge unødige kræfter på at holde balancen.

Flere Nyheder